Автоспорт

Алонсо прокоментував заклик Хемілтона ставати веганами

Дата: 23 Жовтня 2019
Автор: Редакція

Минулого тижня п’ятиразовий чемпіон Формули 1 Льюїс Хемілтон опублікував на своїй сторінці в Instagram емоційний заклик більше піклуватись про захист навколишнього середовища, і для цього відмовитись від споживання м’яса. Під час спілкування із пресою після презентації нової колекції своєї марки Kimoa – одягу, що виготовлений із переробленого пластику та рибальських снастей, – Фернандо Алонсо прокоментував висловлювання британця.

«Мої харчові звички або мої ідеї, як я щойно пояснив – думаю, їх варто залишити при собі. Я ніколи не опублікував би такого повідомлення, як Льюїс, наприклад, тому що ти не можеш публікувати повідомлення і потім наступного дня вчиняти навпаки, тому що всі ми знаємо стиль життя, яке може вести він або я, що ми можемо як пілоти Формули 1 робити 200 перельотів на рік – після цього ти не можеш казати «не їж м’яса», – сказав дворазовий чемпіон Ф1 та дворазовий переможець 24 годин Ле-Мана.

«Я вважаю, що ми бачили фотографії із пластиковим сміттям в океані. Якщо повністю віддати кошти, зібрані від продажу колекції або аукціону або чогось подібного, відповідним організаціям, це принесе набагато більше, ніж усе, що ми можемо сказати», – підсумував іспанець.

Кошти від продажу колекції виробів із переробленого пластику, презентованої Kimoa, отримає організація Mission Blue, що створена з метою захисту океану від забруднення.

Поділитися
Теги

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Новини за темою

Гран Прі Штирії замінить Гран Прі Туреччини

Гран Прі Туреччини, яке мало замінити гонку в Канаді, не відбудеться. Ф1 проведе два етапи в...

Детальніше

Гран Прі Іспанії: Хемілтон стратегічно переграв Ферстаппена

Гонщик Mercedes Льюїс Хемілтон перетворив свій 100-й поул на 98-му перемогу у кар’єрі Ф1. Хемілтон...

Детальніше

Гран Прі Іспанії: Хемілтон здобув 100-й поул

Кваліфікація почалась із затримкою у 10 хвилин, адже маршали наводили лад у бар’єрах після...

Детальніше